Wednesday, June 9, 2010

АПЕЛ до сите хумани луѓе ! ! !

Спировски Роберт, роден на 26.11.1995 година од село Раотинце, Тетово, боледува од малиген рак на бели дробови. Потребно е да се изврши операција на 20.06.2010 година во Австрија, за која (операција) се потребни големи парични средства, до 50 000 евра.

Упатувам АПЕЛ до сите хумани луѓе кои сакаат да помогнат, нека донираат на следнава жиро сметка: 290500003085014 ТТК Банка.

По молитвите на Пресвета Богородица и на сите светии, Господ Исус Христос, нека го помилува Роберт, нека ги помилува и сите кои ќе допринесат за да се изврши операцијата.
Господ, Бог, нека ни помогне на сите и нека ни даде колку сака, што сака и кога сака. АМИН.

П.С: Кој неможе да помогне парично, барем нека се помоли на Пресветата и на Господ Исус Христос за чедото Роберт.

No comments:

Post a Comment